היפרדות זיגוגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפרדות זיגוגית
    אדי
    18/12/2011

מכה ממש חזקה בעין יכולה לגרום להחמרת היפרדות זיגוגית? כי קבלתי מכה לפני מספר חודשים ולפני חודש בערך פניתי לרופא והוא עשה לי בדיקה בלי הרחבת אישונים הוא בדק רק את קרקעית העין והוא אמר לי שיש לי הפרדות זיגוגית קלה אבל לפני המכה שקיבלתי הייתי רואה דברים שצפים בעין ואחרי המכה נראה לי שנוספו עוד טיפה שערות כאלה אני לא כולכך בטוח כי אני לא זוכר בדיוק כמה היה לפני המכה כי אני קצת בחרדה שאני יתעוור חס וחליליה מהמכה אחרי מספר שנים או חודשים כתוצאה מטראומה ברשתית אני מאמין שהמכה שקיבלתי פגע קצת ברשתית כי אבדתי את הראיה לשניה ואחרי שניה הראיה חזרה אני מקווה מאוד שהראיה שלי לא תחמיר כתוצאה מהמכה ואני חייב לציין שהמספר שלי הוא מינוס חמש וחצי תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפרדות זיגוגית

הוספת תגובה

• היפרדות זיגוגית - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    19/12/2011

חבלה קהה בעין בהחלט יכולה לגרום להפרדות פני הזגוגית. אם לא בוצעה בדיקה באישונים מורחבים ממליץ לפנות שוב ולבקש בדיקה כזאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו