שלום זה דחוף לי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום זה דחוף לי...
    אני
    14/03/2012

אני לאחר ניתוח שגרם לי לפגיעה בדמעות !!!צ וכתוצאה מכך גם אי סגירה מושלמת של העין, אני מאד סובלת מיובש וכל הזמן עם משחות וטיפות, אני מחפשת טיפות עינים משו טוב כתחליף לדמעות משהו שלא אצטרך כל שניה לשים עוד טיפות !!!
    וקראתי באינטרנט על תרסיס חדש Tears Again האם הוא מתאים גם כתחליף דמעות או שזה רק לעינים יבשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום זה דחוף לי...

הוספת תגובה

• שלום זה דחוף לי... - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    15/03/2012

קיימים בשוק סוגים רבים ושונים של תכשירים לטיפול ביובש. במקרים רבים לא ניתן לחזות מראש מה תהיה התגובה האינדיבידואלית לתכשיר זה או אחר. התכשיר שהזכרת מיועד להיות מרוסס כשהעפעפיים סגורים. לפי תאורך יש לך בעיה עם סגירת עין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן,

יהודית
    15/03/2012

אך שאלתי היא איזה תכשיר שהוא תחליף דמעות יכול לשמש כהגנה לפחות לשעה מבלי לשים שוב ושוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן, - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    15/03/2012

באופן כללי ככל שצמיגות התכשיר גבוהה יותר תהיה הגנה למשך זמן ארוך יותר. צריך לנסות תכשירים שונים ולראות התגובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום.

יהודית
    15/03/2012

אז לפי תשובתך צריך לבדוק משו ספציפי לגופו.... אין לך משו להמליץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו