טשטוש בעין ימין.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טשטוש בעין ימין.
    לילך
    25/03/2012

שלום אני בת 18, כבר די הרבה זמן שאני מרגישה טשטוש כזה בעין ימין , הרגשה של כאילו לכלוך בתוך העין שאני לא מצליחה להוציא (שום חפץ זר לא הגיע בידיעתי לעין) . עד לפני חודש הרגשתי גם רעידות בעפעף באותה עין אך זה נפסק והטשטוש עדיין קיים. רציתי לדעת ממה זה יכול להיות והאם יכול להיות שזה קטרקט? (לאמא שלי יש קטרקט והבנתי שזה יכול להיות גנטי ) תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טשטוש בעין ימין.

הוספת תגובה

• טשטוש בעין ימין. - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    27/03/2012

רוב הסיכויים שזה דלקת לחמיות לפנות לרופא עיניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש טשטוש בעין ימין.

בוריס
    13/04/2012

גם לי יש טשטוש בעין ימין. אבל לא מצאו לי כלום אצל רופא העיניים. כמה זמן כבר יש לך את זה? והאם היית אצל רופא עיניים לילך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לבוריס.

לילך
    14/04/2012

יש לי את זה כבר כמה חודשים אבל לאחרונה בחודש האחרון זה התגבר וזה מפריע לי יותר , והלכתי לרופא בזמן הכאבים החזקים שהיו לי שהתלוו לטשטוש והרופא בדק ואמר שהוא לא מוצא סיבה לא לכאב ולא לטשטוש הלכתי לרופאה נוספת שאמרה לי אותו דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו