מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה יכולה להיות הסיבהמיכל13/05/2012
לפני שלוש וחצי שנים עברתי ניתוח קטרקט בגיל צעיר יחסית 45 .לאחרונה יש לי ירידה בראיה בעין הזאת אצל רופאת העניים אין ממצא ( יש עכירות קלה ) מלבד זה היא לא יכולה להסביר את הירידה בראיה שלחה אותי ל CT
אני בחרדה נוראית מה זה יכול להיות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יכולה להיות הסיבה - תגובה
ד''ר יובל דומניץ14/05/2012צריך בדיקת עיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יכולה להיות הסיבה - תגובה
ד``ר יורם שוחט14/05/2012ייתכן מאד שאותה עכירות קלה שציינת (אני מניח שמדובר בעכירות של הקופסית האחורית, המכונה גם "קטרקט משני") היא הגורם לירידה בראיה. במקרים רבים עכירות המוגדרת "קלה" יכולה לגרום להפרעה משמעותית בראיה. אם זו הסיבה, טיפול בלייזר (לא ניתוח) פותר את הבעיה האופן מיידי.
האם הופנית ל-CT או ל- OCT? בדיקת OCT היא בדיקת הדמייה של הרשתית, שנועדה לאבחן הפרעות ברשתית שעלולות להתבטא בשינוי בראיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יכולה להיות הסיבה
מיכל14/05/2012תודה על התשובה . הופניתי לOCT הרופאה לא ראתה שום דבר שקשור לרשתית שחשוד האם הצילום מראה דברים שלא רואים בכלל בבדיקת עיניים יסודית עם הרחבת עישונים ?
האם כדאי לחזור לרופא שניתח לבדיקה שיקבע האם זה קטרקט משני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יכולה להיות הסיבה - תגובה
ד``ר יורם שוחט15/05/2012אם הצלום תקין גדלה ההסתברות שמדובר בקטרקט משני. פני לרופא המנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?