קילופים בעפעף תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קילופים בעפעף תחתון
    א
    20/05/2012

היי,

יש לי בעיה קטנה עם העפעף התחתון..לפני כחודש התחיל לי נפיחות ואדום בעפעף תחתון בעין אחת וכן קילופים. יש לציין שאני מרכיבה עדשות מגע חודשיות..

פניתי לרפא עיניים, בדק את העין וכן עשה בדיקה לתוך העיניים ציין שהכל בסדר, ולגבי הקילופים טען שזה פטרייה ואמר כי זה יכול להיגרם מזיעה בקיפולי העין (זה לא אזור שאני נוטה להזיע...) ולא בהכרח מעדשות מגע, ונתן לי משחה הנקראת מאקסיטרול..מרחתי עפ"י ההנחיות מהרפא וכן נתתי לעיניים מנוחה מעדשות למשך שבועיים עד שעבר לי.

לאחר שחזרתי להרכיב עדשות מגע שוב הופיע לי, ושוב הפסקתי עם עדשות, וכן בפעם השלישית, רק שהפעם אין לי נפיחות ואדום אלא רק קילופים.

עדשות מגע אני מרכיבה כבר 4 שנים (לא ברציפות), מה שכן סוג העדשות האלו הם חדשות לי ואני מרכיבה אותם בערך 10 חודשים.

השאלה שלי, האם יכול להיות שזה קורה מסוג עדשות אלה? או שמא יש איזה בעיה אצלי בעפעף ואני צריכה לפנות שוב לרפא??

אשמח לקבל תשובה,

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קילופים בעפעף תחתון

הוספת תגובה

• קילופים בעפעף תחתון - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    21/05/2012

מכיוון שהתופעה בעפעף היא רק בעין אחת נראה שאין קשר לסוג עדשות המגע, כי את מרכיבה אותן בשתי העיניים. לגבי מהות התופעה אי אפשר לענות ללא בדיקה. יתכן שמדובר בהפרשות שהתייבשו, בדלקת בעפעף או בבעיה מקומית בעור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו