שורף לי העיינים מאוד רק בלילה,דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שורף לי העיינים מאוד רק בלילה,דחוף!
    רונן
    13/06/2012

שלום,
    אני ילד בן 15 ויש לי עדשות מגע אבל לא שמתי אותם כבר יותר משבועיים. אתמול בלילה אני הלכתי לישון ועצמתי את העיינים ופיתאום הם שרפו לי ממש ממש ממש כאילו שמתי משחה חריפה בתוך העין והעיינים היו אדומות בקצוותיהם בקרובות לאוזניים, חיכיתי כמה שעות וזה עבר והלכתי לישון, היום זה חזר עוד פעם כשתכנסתי למקלחת ומרוב ששרף לי לא יכולתי ליפתוח את העיינים במשך 5 דקות.......
    אני חייב לציין שזה קורה לי רק בלילה כשאני עייף...
    זה חמור??? יש מצב שזה ניתוח??? מה הבעיה??? אתה יכול להמליץ לי על טיפות או משהו נגד זה שאפשר לקנות בלי מרשם רופא??

אני חייב עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רבה לעוזרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שורף לי העיינים מאוד רק בלילה,דחוף! - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    13/06/2012

חייב בדיקת רופא עיניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה חמור??

רונן
    14/06/2012

אם אני יקנה טיפות נגד יובש והכאב יעבור זה אומר שזה עבר ולא חייב ליראות רופא?
    כי יש לי בעיה עם זה במשך תקופה של 3 חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו