מבולבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבל
    דורון
    24/06/2012

הי בן 33 בריא בד"כ לפני כשנה תקפה אותי מחלה מיאליטיס צווארי ללא חשש לניוון שרירים טופלתי בסטרואידים כ -5000 דרך הוריד ועוד כ-5000 בכדורים מאז אני מרגיש שיש לי ירידה חדה באיכות הירידה וצלילות התמונה חוסר שקט ונוחות בשתי העיניים מין פסים שחורים שלא היו שם מעולם. נבדקתי פעמיים אצל רופא משפחה ופעם אחת אצל נויירולוג עיניים וכמובן אצל מומחי הפרופסורים בתחום הנויירולוגיה לאחר בדיקות מקיפות כולם קבעו חד משמעית הכל תקין!!! אך בפועל אני סובל ומאוד ומרגיש "שאני או מדמיין את זה אם יש דבר כזה או הולך להתעוור מה שגורם לי במרבית היום להתעסק רק בזה!!!! אנא אשמח לתשובה מה כדאי לי לעשות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבל

הוספת תגובה

• מבולבל - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    24/06/2012

לפי דבריך לא נבדקת על ידי רופא עיניים(?).
    פנה לרופא עיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן נבדקתי אצל רופא עינים ולא אחד

דורון
    26/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן נבדקתי אצל רופא עינים ולא אחד - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    26/06/2012

אין אפשרות לענות על שאלותיך ללא בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו