צלקת בעין?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקת בעין?
    בר
    09/07/2012

שלום.
    לפני חודש וחצי הלכתי לרופא עיניים בגלל עקצוצים בעין ואדמומיות. אני מרכיבה עדשות מגע שנה וחצי. הוא אמר לי שיש לי זיהום בגללן, וזה מסוכן ויכול לעשות צלקת בעין. קראתי שאם רוצים לעשות ניתוח לייזר להסרת משקפיים- אסור שיהיו צלקות. הוא הביא לי טיפות, וכעבור שבוע הוא אמר שהמצב הרבה הרבה יותר טוב.
    הוא אמר גם שאני אמנע מלשים עדשות במשך כמה חודשים. שמתי עדשות ממש לעיתים ממש ארוכות. ולא היו לי בעיות. אך התחלתי לעבוד לפני שבוע, ובגלל שאני מודה שאני בגיל הטיפש עשרה (והוא ממש עובד עליי) אז שמתי עדשות במשך שבוע. את העבודה אני גומרת עוד כמה ימים, ובינתיים אני משתדלת כמה שיותר לקצץ בשעות. העניין הוא שיש לי קצת אדמומיות מתחת לאישון בעין שמאל, וקצת שורף לי שם. אבל אני שמה הרבה פעמים ביום טיפות נגד יובש (גם התחלתי שימוש בראוקטן, אבל הרופא-לא עיניים- אמר שזה בסדר לשים למשך תקופה יחסית קצרה עדשות עם טיפות נגד יובש).
    האם זה הגיוני שבגלל שימוש של שבוע וחצי בעדשות יש לי צלקת? (אני רואה מצויין דרך אגב)...

בר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקת בעין?

הוספת תגובה

• צלקת בעין? - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    09/07/2012

לא כל כך מהר יש צלקות
    מומלץ מאוד לא להרכיב עדשות מגע בעת שימוש ברואקוטן זה מסוכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו