דלקת בעפעפיים עם הקרנה ללחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בעפעפיים עם הקרנה ללחי
    נעמה
    15/07/2012

שלום רב,

אני בת 30. לפני כ-3 ימים החלה להתפתח דלקת בבעפעף התחתון בעין ימין שלי, כאשר יום לפני כן התחלתי להרגיש כאבים במפרקים ביד ימין (לא קיבלתי מכה ולא עשיתי ספורט). פניתי לרופא משפחה אשר בדק אותי ואמר כי לדעתו מספיק שימוש בקומפרסים חמים לצורך טיפול בעין. פעלתי כך בהמלצתו. למחרת בבוקר התעוררתי עם נפיחות בעין ונפיחות בלחי. יש לציין כי אין לי כאבי שיניים (חשבתי שאולי זה התחיל מזה).

כמו כן, יש לציין כי מזה שנתיים וחצי הנני נמצאת במעקב אצל נוירולוג בעקבות נימול שחשתי בפלג שמאל של הגוף (פנים, יד ורגל) אשר עם הזמן שינה צורתו לכאבי פרקים ביד שמאל. חשדו בטרשת נפוצה אך בינתיים מצאו כי היה לי מיאליטיס בעמוד השדרה ולכן הנני במעקב עד היום.

מאחר וידוע לי כי טרשת נפוצה פוגעת בעיניים, הנני מעוניינת לדעת האם ייתכן כי יש קשר בין השניים? הייתכן כי זוהי התחלתה של טרשת נפוצה?

בברכה,
    נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת בעפעפיים עם הקרנה ללחי - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    16/07/2012

שלום נעמה,
    אין כל קשר בין דלקת בעפעפיים לבין טרשת נפוצה.
    הנפיחות בלחי יכולה להיות קשורה לנפיחות בעפעף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו