מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובש בעיניים וקושי בעבודה מול מחשבאני21/08/2012
העינייים מרגישות יבשות. אני רואה לפעמים ימים לא מפוקס. לא מטושטש אבל לא הכי בפוקוס. הבעיה הכי גדולה היא בתאורה לא טבעית. באור שמש אני בסדר בעקרון.
הכי קשה לי מול מחשב. אני מרגישה שהעיניים ממש מתאמצות ובאופן עקרוני פשוט יש חוסר נוחות מול המחשב.
בימים שיש רוח, אני מרגישה את ההתייבשות בעיניים ואני רואה לפעמים כאילו הרטבתי את העיניים. כזה לא חד...
הייתי אצל רופא עיניים , שטען שיש מעט בעיה של יובש בעיניים והמליץ על טיפות , אבל
כשאני שמה דמעות מלאכותיות של אלקון אני מרגישה הקלה רגעית אבל אז זה פשוט חוזר אחרי כמה דקות אז הפסקתי לשים.
מה עושים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בעיניים וקושי בעבודה מול מחשב - תגובה
ד``ר יורם שוחט22/08/2012קיימים בשוק סוגים רבים של תחליפי דמעות, ויש כאלה שמשפיעים לזמן ארוך יותר.
מיזוג אויר מגביר יובש, והמצב מחמיר אם הרוח מהמזגן או ממאוורר מכוונת לעיניים.
עצימת עיניים למספר שניות מדי פעם עשויה להקל.
שינוי ברמת התאורה והניגודיות של הצג עשויה להקל.
ייתכן גם שאת זקוקה למשקפיים במספר מסוים למחשב, ואי הרכבתם גורמת למאמץ יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?