הילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילה
    הילה
    24/02/2008

ד"ר שלום,
    אני מרכיבה משקפיים כבר תשע שנים אבל לא באופן קבוע אלא רק בכיתה וכשאני רואה טלוויזיה.
    לפני חודש קניתי משקפיים והמידה שלי עלתה ברבע כשעכשיו המידה שלי היא 2 בערך.
    הבעיה היא שבעין ימין אני רואה מטושטש ובעין שמאל אני רואה טוב ואני מרגישה שהמידה שלי בסדר. לפני יומיים הלכתי לבדוק מה הבעיה והאופטיקאית אמרה לי שהמידה שלי טובה ושהיא לא היתה מחליפה לי אותה (בעדשה של עין ימין). בנוסף היא אמרה שבלבלתי אותה ושאני אומרת משהו אחד, והממצאים מראים משהו אחר... היא הציעה לי להרכיב את המשקפיים במשך שבוע מהבוקר עד הערב כדי שהמוח שלי ינסה להתרגל. ניסיתי לעשות את זה היום אבל המשקפיים עושים לי כאב ראש ואני מרגישה שאני לא רואה כ"כ טוב. רציתי לשאול אם יכול להיות שפשוט הם התבלבלו במידה כשהם עשו את המשקפיים ולכן אני לא רואה טוב? כי אני לא מוצאת שום הסבר הגיוני אחר. כשאני שמה יד על עין שמאל אני רואה מטושטש בעין ימין ואני מרגישה שזאת לא המידה שלי וכשהיא עשתה לי את הבדיקה ראיתי טוב כשהיא שמה לי את המידה שיש לי עכשיו בעדשה הזאת.
    אני מקווה שהייתי מובנת. אשמח לדעת מה דעתכם.
    תודה מראש,

הילה (בת 16)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילה

הוספת תגובה

• להילה

ד``ר יורם שוחט
    24/02/2008

המסקנה שאליה הגעת היא בהחלט הגיונית. אם בבדיקה ראית חד בכל עין, ואילו במשקפייך את רואה חד רק בעיו אחת, סביר להניח שהבעיה במשקפיים. פני שוב לאופטומטריסטית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו