מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הילההילה24/02/2008
ד"ר שלום,
אני מרכיבה משקפיים כבר תשע שנים אבל לא באופן קבוע אלא רק בכיתה וכשאני רואה טלוויזיה.
לפני חודש קניתי משקפיים והמידה שלי עלתה ברבע כשעכשיו המידה שלי היא 2 בערך.
הבעיה היא שבעין ימין אני רואה מטושטש ובעין שמאל אני רואה טוב ואני מרגישה שהמידה שלי בסדר. לפני יומיים הלכתי לבדוק מה הבעיה והאופטיקאית אמרה לי שהמידה שלי טובה ושהיא לא היתה מחליפה לי אותה (בעדשה של עין ימין). בנוסף היא אמרה שבלבלתי אותה ושאני אומרת משהו אחד, והממצאים מראים משהו אחר... היא הציעה לי להרכיב את המשקפיים במשך שבוע מהבוקר עד הערב כדי שהמוח שלי ינסה להתרגל. ניסיתי לעשות את זה היום אבל המשקפיים עושים לי כאב ראש ואני מרגישה שאני לא רואה כ"כ טוב. רציתי לשאול אם יכול להיות שפשוט הם התבלבלו במידה כשהם עשו את המשקפיים ולכן אני לא רואה טוב? כי אני לא מוצאת שום הסבר הגיוני אחר. כשאני שמה יד על עין שמאל אני רואה מטושטש בעין ימין ואני מרגישה שזאת לא המידה שלי וכשהיא עשתה לי את הבדיקה ראיתי טוב כשהיא שמה לי את המידה שיש לי עכשיו בעדשה הזאת.
אני מקווה שהייתי מובנת. אשמח לדעת מה דעתכם.
תודה מראש,
הילה (בת 16)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילה
ד``ר יורם שוחט24/02/2008המסקנה שאליה הגעת היא בהחלט הגיונית. אם בבדיקה ראית חד בכל עין, ואילו במשקפייך את רואה חד רק בעיו אחת, סביר להניח שהבעיה במשקפיים. פני שוב לאופטומטריסטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)




