הפרדות זגוגית העין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרדות זגוגית העין
    טובה
    26/08/2012

לפני שלושה שבועות אובחנה במיון עיניים היפרדות זגוגית בעין אחת.
    נצטוויתי על מנוחה מוחלטת. העבודה שלי כוללת הרבה התכופפויות סחיבות דחיפות והרמות של דברים כבדים.
    רופא עיניים של קופ"ח שבדק אותי נתן לי 4 שבועות מחלה אחרי בדיקה מהירה מאד,בניגוד לבדיקה היסודית שעשו לי בבי"ח.
    לשאלתי איך יודעים אם זה עבר ואם מותר לי לחזור לעבודה,הוא אמר שזה יכול לקחת שבועות או אפילו חודשים.
    בינתיים אני עדיין רואה ברקים,יש גם איזורים חדשים שהברקים מופיעים שם.
    האם יש בדיקה שתוודא שאני יכולה לחזור לעבודה, או שהמוגבלות הזאת זה לכל החיים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרדות זגוגית העין

הוספת תגובה

• הפרדות זגוגית העין - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    27/08/2012

אין תמימות דעים בין הרופאים בנוגע להמנעות מפעילות פיזית במקרים של הפרדות של פני הזגוגית האחוריים, ויש רופאים שלא יתנו את אותה המלצה גורפת שקיבלת להמנע ממאמצים. יש לקחת בחשבון גם קיום גורמי סיכון נוספים כגון קוצר ראיה, אזורי הדקקות ברשתית, מצב אחרי ניתוח בעין ועוד. גם אם יש המלצה להמנע מפעילות כזאת, מדובר לתקופה זמנית ובוודאי שלא לתמיד.
    אם המצב עדיין משתנה (ברקים באזורים חדשים, התרבות העכירויות),חשוב להיות במעקב צמוד של רופא העיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו