הידבקות בוירוס עיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הידבקות בוירוס עיניים
    ג
    03/09/2012

שלום,

אני מתגוררת עם שותפה שהיום סיפרה שנדבקה בוירוס בעיניים המדבק במגע, ולכן כדי שנחליף בדירה מגבות ניגוב ידיים וכיוב'. אין בנינו מגע פיזי ישיר, רק דרך מעט חפצים בדירה, אך אני עובדת עם מזון והבנתי שהוירוס מדבק במגע.
    רציתי עצה רפואית בנוגע לסיכוי שאדבק ואדביק אחרים וכן משך הדגירה של הוירוס שכן לא פיתחתי סימפטומים, אך אני תוהה אם עליי לקחת ימי חופשה בכדי לא להדביק סועדים

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הידבקות בוירוס עיניים

הוספת תגובה

• הידבקות בוירוס עיניים - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    03/09/2012

משך הדגירה בין 5 ל-14 יום, וברוב המקרים בין 6 ל-9 ימים. לגבי הצורך בחופשה לפני הופעת הדלקת (אם תופיע...) התייעצי עם רופא המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד השאלה

ג
    03/09/2012

אני חושבת שאולי השאלה לא הובנה,
    רציתי לדעת אם נכון לימים הקרובים ישנה סכנה שאדביק אחרים סביבי אם אני עובדת יום יום עם מזון, והאם הסיכוי לכך משמעותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד השאלה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    03/09/2012

יש אפשרות הדבקה גם בתקופת הדגירה. שעור ההדבקה גבוה כאשר יש כבר דלקת פעילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו