מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שערות שחורות בראיהנטלי04/10/2012
שלום לכולם,
כבר כמה חודשים שיש לי הפרעה בראיה כמו נקודות שחורות כמו זבובים כאלה שזזים מצד לצד וגם שערות כאלה שחורות, הדבר מאוד מציק לי,,באור יום זה ממש סיוטטט וגם מול מחשב,,גם להסתכל לשמיים אני לא יכולה אני רואה מלא נקודות שחורות...חשוב לי לציין שאין לי ירידה בראיה אני רואה עדיין טוב.
האם יכול להיות קשר להחלקת שיער שעשיתי המכילה פורמלין (ללא ידיעתי) יכול להיות קשר אחד לשני?< כי הבנתי שזה פוגע בעיניים...
אודה לתשובתך וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי עוד שאלה ברשותך
נטלי04/10/2012בחיפוש קצר באינטרנט הבנתי שאם מופיע הבזקי אור צריך לגשת מהר למיון...רציתי לדעת מה זה בדיוק הבזקי האור האלה? איך הם מורגשים?? יכול להיות שיש לי הבזקים ולא שמתי לב??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה ברשותך - תגובה
ד``ר יורם שוחט05/10/2012אם היו לך הבזקי אור היית חשה בהם. בכל מקרה, עלייך לפנות לרופא עיניים בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשערות שחורות בראיה - תגובה
ד``ר יורם שוחט05/10/2012מדובר בתופעה שכיחה למדי, הנובעת משינויים בג'ל שבתוך העין (הנקרא זגוגית). התופעה מחייבת פניה לרופא עיניים לבדיקה יסודית, שכן במקרים מסוימים עלול להיות קשר לקרע ברשתית.
אין כל קשר להחלקת השיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?