רגישות בעיניים וטשטוש ראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות בעיניים וטשטוש ראיה
    זהר
    28/10/2012

שלום,
    כבר שנתיים שאני סובלת מרגישות גבוהה בעיניים במורגשת כמו משהו על העיניים וצורך לשפשף כדי "לנקות" את העין, שמתי לב שזה קורה בעיקר בסביבת מזגנים (כשאני יושבת מול מזגן או כשיש מזגן מאוד חזק). הייתי אצל רופא עיניים מספר פעמים שפטר אותי ב"דלקת או אלרגיה" ואמר שאין שום קשר למזגן. הוא נתן לי טיפות שונות לטיפול וכשזה לא עזר החליף את הטיפול לטיפות אחרות. גם אלה לא עזרו ולכן לא הלכתי אליו יותר. לאחרונה אני מרגישה שהעיניים דומעות מדי פעם, יש רגישות לאור חזק כשעייפה ובנוסף יש לי ירידה ביכולת הראיה מקרוב. אני בת 40 וחוששת שאולי זה זוקן ראיה, אך לאור התופעות הנוספות אולי זה משהו אחר. אשמח לשמוע מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רגישות בעיניים וטשטוש ראיה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    28/10/2012

אמנם לא ניתן לאבחן במדויק ללא בדיקה, אך כל התופעות שאת מתארת יכולות לנבוע מיובש (גם הדמעת מדי פעם יכולה להיות קשורה). אם זו האבחנה, הטיפול באמצעות תחליפי דמעות ("דמעות מלאכותיות").
    לגב הקושי בראיה לקרוב לא ניתן לענות ללא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו