מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת משקפיים בלייזר,סיכון מול סיכוישי18/04/2013
אני עומד לעשות ניתוח להסרת משקפיים בלייזר. נבדקתי ב- 3 מכונים שונים והמליצו לי על שיטת PRK מאחר והקרנית שלי דקה (470) והמספר גבוה (-5). כבר קבעתי תור לניתוח ואז נתקלתי בפורום של דוקטור אריאל ונדר אשר מציין כי בקליניקה שלו ICLINIC ניתן לבצע את ה - LASIK גם לבעלי קרניות דקות ומספרים גבוהים. הטכניקה שלו נקראת IQ LASIK. זה נשמע מאוד מפתה בשל ההחלמה המהירה יחסית. מצד שני לא אני חושש להסתכן כשמדובר בעינייים שלי. הבנתי שקיים סיכון גדול כאשר עושים LASIK לבעלי קרנית דקה מה גם שאני עוסק בספורט (כדורגל). מה הסיכונים בניתוח כזה לקרנית בטווח הקרוב והרחוק יותר והאם יש סיכוי לפגוע בראייה באופן בלתי הפיך או שכל סיבוך ניתן לתיקון בקלות יחסית ?
האם מדובר בשיטה מוכרת (בטוחה) ?
האם בשיטה זו ניתן לנתח גם בעלי קרנית דקה שקיבלו חוות דעת שהניתוח האפשרי עבורם הוא PRK ?
ההנחה היא שההמלצה להימנע מ- LASIK היא בשל סכנה לעיוות או החלשות של הקרנית, האם בשיטה זו אין סכנה כזו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת משקפיים בלייזר,סיכון מול סיכוי - תגובה
ד''ר יובל דומניץ18/04/2013בעובי קרניות כזה מסוכן מאוד לאסיק
אני ממליץ רק פרק לנתיניך ובטח כשאתה משחק כדורגל אתה יכול להגיע לשיחה איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת IQ LASIK - תגובה
ד''ר יובל דומניץ23/04/2013לאסיק או IQ LASIK זה חיתוך של 90-100 מקרון. ההחלטה על חיתוך או לא תלויה בנתוני הקרניות . אני לא מבצע בנתונים כשלך חיתוך בקרנית לוקחים פה סיכונים מיותרים פרק שיטה מעולה איכותית עם תוצאות מצויינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?