מוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוזר
    ת.
    26/04/2013

לפני כחודשיים וחצי עשיתי משקפיים חדשות.עד כה נמנעתי מללכת עם המשקפיים כל הזמן בגלל שאני לא רוצה שהשרירים של העיניים יתרגלו ויתעצלו.לאחרונה קורה לי משהו מוזר.אחרי פעילות גופנית בחוץ (קצת קרי בשעות האלו) אני חוזרת הביתה ושמה לב שהראייה שלי מעט מטשטשת עד כדי כך שכשאני קוראת משהו מקרוב אני רואה הכל כפול.אין לי משקפי קריאה.המשקפיים שלי למרחק.אני בת 38 ובשנתיים האחרונות היו לי פעמיים שינויים במספר המשקפיים.אחרי כמה שעות מהפעילות הגופנית הכל מתייצב ואני רואה יותר טוב.מה קורה לי והאם זה טבעי? עוד לא ילדתי ואני תוהה אם השינויים הללו נורמטיביים.יש לי בעיה רצינית עם מחסני הברזל - 10 פריטין אבל ההמוגלובין שלי בסדר.האם זה שייך? אני מרגישה שעם ירידת הברזל גם הראייה נפגעה.האם זה בלתי הפיך או ברגע שהברזל יתייצב גם הראיה תסתדר.תודה מראש על התשובות לשאלות הרבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוזר

הוספת תגובה

• מוזר - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    29/04/2013

1. הרכבת משקפיים לא תגרום לעצלות של שרירי העיניים.

2. פני לרופא עיניים לבדיקה יסודית. יש סיכוי טוב שהסיבה לתופעות שציינת תתגלה בבדיקה.

3. לא ידוע לי על הקשר לחסר ברזל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו