בעיה מוזרה בשדה ראייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מוזרה בשדה ראייה
    שיר
    27/04/2013

שלום דוקטור,
    אני בת 21, לפני 7 שנים קיבלתי אגרוף חזק לעין ימין בטעות מידיד לכיתה, המכה בשבילי היתה נוק אאוט, הזדעזתי וראיתי מסך לבן שעבר אחרי כמה שניות.
    אחרי המכה חשבתי שהכל בסדר ולא פניתי לרופא עיניים למרות שזמן קצר לאחר המכה התחילו שינוים בראייה כגון חוסר בשדה ראייה... כאשר אני מסתכלת לצדדים אני רואה מעין עיגול כזה בצבע כהה, מין עיוות כזה של התמונה עם אותו רקע, ואם אני מעבירה אצבע דרך אותו עיגול האצבע חצויה או חלקית, כלומר חסר משהו בשדה. העיוות מתקבל בשני העיניים. בעין אחת אל הכייון אשר אני מסתכלת חסר השדה ועין שניה יש מעין עיגול ענקי... קשה לי אפילו להסביר את זה.. אני מייחסת את התלונות למכה
    היתי אצל רופא עיניים עם התלונות, הסברתי לו על המכה, הוא בדק אותי עם הרחבת אישונים ובדיקות מקיפות שבדק ומצא כי הראייה שלי תקינה.. אבל אני לא מרגישה כך. בנוסף לכך אני רואה כל מיני זבובים אבל הרופא הסביר שזה למעשה כלום.
    אני לא יודעת אם לשייך את מה שאני מרגישה למכה לפני שנים או שזה בעיה אחרת... האמת אני מאוד מודאגת, אני חיה עם הבעיה הזו בשלום כבר 7 שנים אבל כל הזמן זה מטריד אותי... צריך ללכת לנוירולוג? מה לעשות הלאה? האם יש סיבה לדאגה? משהו רציני?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מוזרה בשדה ראייה

הוספת תגובה

• בעיה מוזרה בשדה ראייה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    29/04/2013

האם נבדק שדה הראייה? אם נמצא בבדיקה ליקוי בשדה, יוחלט על פי הממצאים. אם לא נמצא ליקוי מציע לפנות לבדיקה על ידי נוירו-אופטלמולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו