מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה מדאיגה בעיניים של חבראור18/06/2013
היי אני כותב כאן בשמו של החבר הכי טוב שלי.
בתחילת שבוע שעבר הוא החל לראות מטושטש בעין שמאל, כמו "נקודות" של מים הוא תיאר את זה.
במשך שבוע שעבר זה החריף עד כדי כך שהוא התחיל לראות מטושטש לחלוטין מעין שמאל ואף התחיל לעבור לעין ימין.
לפני כמה ימים הוא הלך למיון ומאז ביצעו לו מגוון של בדיקות : צילום ריאות,ניקור מותני ובדיקות עיניים מסוימות נוספות שאני לא בדיוק יודע איזה.
בינתיים,גם בעין ימין הוא כבר כמעט לא מצליח לראות, הכל מטושטש בעין ימין וקצב ההתקדמות מדאיג מאוד, לדוגמא :
אתמול בעין ימין הוא ראה מאוד מטושטש עקב המון טיפות, והיום נוספו עוד טיפות לכדי מצב שהוא רואה כמו טיפה אחת גדולה של מים.
הוא כל הזמן מתאר את המצב כמו לראות דרך שולחן זכוכית עם מים.
מעבר לכך הוא סובל מכאבי ראש משונים שמלווים את התופעה לעיתים קרובות.
כרגע מדברים איתו על מחלה נדירה וצורך לקחת סטרואידים למשך תקופה ארוכה.
הוא עדיין ממתין לתוצאות הבדיקות, אבל עקב קצב ההידרדרות המדאיג אני מאוד מפחד שבה"ח באמת לא יודע במה מדובר ומתקשה לגלות, אשמח לכיוון, קצה אור בסוף המנהרה מכם המומחים.
פרטים נוספים שאולי עשויים להיות חשובים בהם נזכרתי :
1. הוא בן 27 בסה"כ.
2. כמה ימים לפני כן הוא נשרט ע"י חתול, אבל בה"ח שלל כל קשר לכך.
3. העיניים שלו חומות והוא טוען ששינו את הגוון שלהם למעט ירקרק יותר, אני התקשיתי להבחין בזה אבל.
תודה רבה לכם,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מדאיגה בעיניים של חבר - תגובה
ד``ר יורם שוחט20/06/2013עקב מורכבות המקרה אין אפשרות לדון בו במסגרת הפורום.
על פי הנתונים ששלחת אי אפשר לקבוע אם הבעיה עינית, נוירולוגית, או נובעת ממצב גופני כלשהו. אם תחושתכם היא שהרופאים המטפלים לא הגיעו לאבחנה, ממליץ לפנות לחוות דעת נוספת (רופא עיניים, נוירו-אופטלמולוג, או רופא שמומחיותו בתחום האבחנה המשוערת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?