בבקשה עזרתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרתכם
    מישיל
    16/08/2013

שלום רב, אתמול בערב היה לי קצת אודם בעין ודקירות , בבוקר האודם עבר אבל נשארו דקירות הרופא עיניים אמר יש לי דלקת קלה כתוצאה מחדירת חומר לעין כנראה אלכו ג'יל שכולל אלכוהול להיגיינה של הידיים לאחר שבטעות שמתי יד על העין .. הרופא נתן לי דקסמקס לכמה ימים והיום הינו הראשון , אני עדיין מרגישה דקירות ושריפה וקצת כאב אין אודם או משהו אחר , האם זה יעבור ? האם חלילה זה יזהם את העין ? אחרי יומיים אני יוצאת לחו"ל לעבודה האם אחלים עד אז? אודה ממש לעזרה שתרגיע אותי ולו קצת ... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרתכם

הוספת תגובה

• מה שהייתי ממליצה לך לעשות

יאיר
    17/08/2013

קודם כל והכי חשוב זה לא לשפשף את העין! אם בטעות נכנס פנימה משהו, או גם אם מדובר רק בדלקת השפשוף מגרה את המקום ומחמיר את הבעיה.
    נסי לעשות קומפרסים של תה על העין (מכינים בצלוחית תה ארל גריי חזק ומחכים שיהיה פושר ואז טובלים צמר גפן, סוחטים מעט ושמים על העין לכמה דקות) זה יכול להרגיע משמעותית.
    יש הרבה משחות לעיניים שלעתים עוזרות ולעתים לא אבל הטובות מבניהן הן במרשם רופא ואם את טסה בקרוב אולי לא תספיקי.
    אני יכולה להמליץ לך על תוסף שאני לוקחת דווקא לטיפול בעור אבל הוא טוב במיוחד גם למצבים של דלקות עיניים, קוראים לו אסטקסנטין של סולגאר והוא טבעי לגמרי. אם התפתחה לך דלקת רק מטיפת אלקו ג'ל נראה לי ששווה לך לקחת אותו באופן קבוע כדי שהעיניים והמערכות בגוף בכלל לא יהיו כל כך רגישות. אם זכרוני אינו מטעה אותי יש לחברה קו של נטורופתים שאת יכולה להתייעץ איתם טלפונית וזה יעזור לך עם מגבלת הזמן..
    תרגישי טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו