שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    מפוחדדת
    20/08/2013

בת 29.5 בריאה בדרך כלל... שמתי לב בימים האחרונים (עודף תשומת לב הייתי אומרת) שאישון ימין שלי קצת יותר רחב משמאל... הוא מגיב לאור ובשמש מתכווץ..אך בתאורה עמומה הוא תמיד נראה יותר גדול מעין שמאל... הייתי אתמול אצל רופא עיניים , ללא קשר לעניין האישון (שכחתי לשאול אותו) הלכתי תוך בירורים לגביי סחרחורות וחוסר יציבות, הוא ביצע לי קרקעיות עיניים שהכל תקין! לא שאלתי אותו כלום על האישונים, האם יש צורך לבדיקה חוזרת בעקבות חוסר המידע שמסרתי???? או בדיקת קרקעיות עיניים הספיקה? אגב ביצעתי בדיקת vep שנמצאה תקינה.. עוד משהו לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• בשכיבה התופעה יותר נראית לעין

מפוחדדת
    20/08/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    25/08/2013

הבדל בגודל האישונים דורש התייחסות נפרדת, ואין כל קשר לבדיקת הקרקעית. פני לבדיקה חוזרת (רופא עיניים, נוירו- אופטלמולוג או נוירולוג).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו