גירוד מטורף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד מטורף
    חנה
    01/12/2013

שלום
    אני בת 68, מאז ומתמיד היה לי יובש בעיניים וגירוד . בשלוש ארבע שנים האחרונות אני סובלת מגירוד מטורף בעיניים, ממש לפעמים פוחדת שיקרה לי משהו. מרוב גירוד , לדברי רופא העיניים שאני מטופלת מדובר באלרגיה, מדי תקופה מטופלת בטיפות קורטיזון בתוספת טיפות כרגע ליבוסטין, אך נראה לי שהוא ניסה כבר את כל הטיפות. העניין הוא שכאשר אני עם הקורטיזון הגירוד ניפסק וברגע שהוא יורד לפעם ביום כבר מתחיל הגירוד קלות וברגע שניפסק הכל חוזר - כל יתר הטיפות כגון ליבוסטין שכרגע אני משתמשת טיפה 3 פעמים ביום, לא עוזרות.
    מה אפשר לעשות ?
    תודה חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד מטורף

הוספת תגובה

• המשך לגירוד מטורף

חנה
    01/12/2013

שכחתי לציין שעד לפני שנתיים במשך שנתיים טופלתי בטיפות לגלאוקומה אשר נפסקה לאחר ניתוח קאטראק בשתי העיניים. אני כל הזמן במעקב
    תודה
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוד מטורף - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    02/12/2013

יתכנו סיבות שונות, ולא ניתן לענות ללא בדיקה. אם מדובר ביובש, יש הרבה תכשירים לטיפול ביובש ויתכן שמעבר לסוג אחר יעזור. יש גם אפשרות שהגרד נובע מהעפעפיים, ואז הטיפול יהיה שונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו