גושון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גושון
    גושון
    04/12/2013

אני מרכיבה עדשות מגע 15 שנים.יומיות.אני ישנה איתן ולא מורידה בכלל,פעם בשבועיים/ שלושה אני מוציאה אותן,ושמה חדשות.נוח לי מאוד איתן אני לא מרגישה אותן לא מציק לא מפריע ממש הכל פיקס.העדשות הן יומיות של ג'ונסון-לא המויסט,אלא הרגילות.המס' שלי הוא מינוס שבע וחצי.לפני חצי שנה הרגשתי גושון בעפעף תחתון שמאלי.לא רואים אותו.רק כשאני נוגעת אז מרגישה אותו.לפני חודשיים עפעףשמאלי עליון התנפח כמו דלקת-לא היתה דלקת-אחרי יום יומיים חזר לעצמו העפעף -אך,התגלה גושון נוסף.שלשום שמתי לב שבעין הפעם הימנית,אותו גושון הופיע בעפעף ימנ עליון.עכשיו יש לי 3 גושונים סהכ בשתי העיניים.כאמור.מה זה?למה זה?מה עושים?לאיזה רופא עיניים מומחה לפנות?שמתעסק עם זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גושון

הוספת תגובה

• גושון - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    05/12/2013

ייתכן שמדובר בשעורה. מעבר לכך לא ניתן לענות ללא בדיקה. פני לרופא עיניים.

הרכבת עדשות מגע ברציפות מסוכנת ועלולה לגרום לפגיעה חמורה בעיניים. אסור להרכיב עדשות מגע בניגוד להוראות היצרן. רופא העיניים שיבדוק אותך יוכל גם לקבוע האם נגרמו שינויים בעיניים בעקבות ההרכבה הרציפה של העדשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

גושון
    06/12/2013

תודה רבה,אבל רופא עיניים לא מצא לי פתרון לא אמר לי מה זה-אמר תעשי קומפרסים נתן סינטומיצין.עשיתי כמו שאמר וכבר 3 חודשים-.לא רק שלא עבר לי אלא גם בנוסף הופיעו עוד 2 גושים.לכן אשמח אם תפנה אותי לרופא שמתעסק בזה.תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    06/12/2013

רופאים המתמחים בעפעפיים הם אוקולו-פלסטיקאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו