לא מצליחים להתאים לי עדשות....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחים להתאים לי עדשות....
    יפית
    07/04/2008

שלום,
    אני בת 30 ומרכיבה עדשות מגע כבר מגיל 13. תמיד היו לי עדשות קשות. זה זמן מה שלא ראיתי טוב והלכתי לבדיקה אצל רופא עיניים. הוא אמר שהמספר שלי עלה משמעותית (8.5 בעין אחת, ו-9.5 באחרת. מאז הייתי אצל אופטיקאי שהתאים לי משקפיים וטען (בניגוד לרופא עיניים) שיש לי צילינדר ולכן אינני רואה חד. המשקפיים אכן מתאימות אך אני לא רואה שש-שש.
    כעת - הבעיה. גם עדשות מגע הייתי צריכה להתאים, והלכתי לרופא אחר (רשת ידועה). הם טענו שעדיף לי לעבור לרכות, ועשיתי ניסיון עם אלו החודשיות. הן לא נוחות לי בעין, וגם כבר פעמיים טעו לי בהתאמת המספר (ועדיין לא הצליחו). כעת אני אובדת עצות. לא יודעת אם כדאי לחזור לעדשות קשות, ואיך אדע שגם בבדיקה הבאה לא יפקששו את התאמת המספר? בינתיים אני סובלת מיובש בעיניים, וכמובן - לא רואה טוב... מה לעשות?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    08/04/2008

התאמת עדשות מגע וקביעת המספר דורשת מיומנות. אם תתקשרי לטלפון שלי חפשי באתר שלי תחת Dr Domniz אוכל לייעץ לך למי לפנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו