מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה ויובש בעיןאלי08/12/2014
שלום, אני בחור בן 22 בריא בד"כ, הרכבתי במשך תקופה עדשות מגע עד לפני כשנה שהתחילו הבעיות. לפני כשנה פניתי לרופא עיניים לאחר שחשתי מעט צריבה ויובש בעין שמאל, לאחר האבחון נאמר לי לקחת סינטומיצין וטיפות ליובש בעין. לאחר טיפול של כשבועיים שלא הורגש הקלה חזרתי לרופא שביצע שוב בדיקה והוסיף טיפות מקסיטרול כולל סינטומיצין. לאחר טיפול נוסף וחוסר יעילות בטיפול החלטתי לפנות לרופא נוסף שגם ביצע בדיקה וטען שקיים מעט יובש ואלרגיה קלה, בהמשך קיבלתי טיפול עם טיפות FML, ו AMDIN שגם לא עזר.(אציין שרק בהמשך קיבלתי הפנייה לביצוע בדיקות אלרגיה שלא נמצא דבר) לאחר כמה חודשים של סבל וטיפולים שכלל לא עזרו פניתי באופן פרטי לפרופ' ע"מ שיאבחן את הבעיה . לאחר בדיקה מקיפה ע"י הפרופ' הוא טען שקיים בלפריטיס וחסימה של בלוטת הדמעות, לאחר שפתח את החסימה קיבלתי טיפול עם טיפות רלסטט ובכל הזמן הזה המשך מתן טיפות יובש להקלה. לאחר טיפול ממושך ובדיקה נוספת אצל הפרופ' כולל טיפות שונות, ומשלא הורגש הקלה הפסקתי את הטיפול. אני אציין שבכל אותה תקופה התחיל להופיע לי בקצה העין (כיוון האף) גודש בלחמית שגדל מעט והרופאים כלל לא ייחסו לזה חשיבות. ההרגשה שהכאב מגיע משם, ונראה שהלחמית באיזור רופפת. לפני כחודש הלכתי שוב לרופא מומחה שביצע בדיקה וגם איבחן בלפריטיס ונתן טיפול של טיפות לוטמקס 3 פעמים ביום כולל דוקסילין למשך כחודש. אני כבר חודש לאחר הטיפול, מטפל באופן קבוע עם קומפרסים כולל חיטוי של העפעפיים, תחושת הצריבה והכאבים בעין עדיין קיימת ומשבשת לי את כל אורח החיים התקין. אני חסר אונים לחלוטין ולא יודע מה לעשות כעת.
אשמח לקבל ייעוץ והכוונה ע"מ לסיים עם הסבל הנוראי
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה ויובש בעין - תגובה
ד``ר יורם שוחט11/12/2014מאחר שנבדקת על ידי מספר רופאים ולא נמצא פתרון, אין זה סביר שניתן יהיה לפתור את הבעיה במסגרת הפורום. נסה להתייעץ עם רופא אוקולו-פלסטיקאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)






