מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מידראמיד טיפות עינייםמאור30/12/2014
שלום,
אני עוסק בהייטק, ואני כל היום על המחשב.
כאשר אני מסתכל על המסך, אני רואה טוב, אך לעתים (אחת לכמה שעות, אני פתאום רואה מטושטש, כאשר אני ממצמץ אז זה מסתדר, ואני רואה טוב), אך כאשר אני מסתכל על נייר, או על הטלפון, ממש מקרוב(מרחק של כמה סנטימטרים) אז אני רואה מטושטש, לעומת אנשים אחרים שמאותו מרחק רואים טוב.
הייתי אצל רופא עיניים והסברתי לו את זה, הוא עשה לי בדיקה ואמר שזאת תופעה נפוצה, כי האישון לא רגיל לראות מקרוב ואז קורה מצב שאני רואה מטושטש.
הוא אמר שאני צריך לשים טיפות עיניים מידראמיד של ד"ר פישר, טיפה אחת בכל עין, בלילה למשך שבועיים.
ואז הבעיה תיפטר, ואראה טוב מקרוב.
על האריזה של הטיפות עיניים רשום "טיפות עיניים סטריליות להרחבת האישון לצורך דיאגנוזה". כלומר אני מבין שהטיפות האלה מיועדות לצורך אבחון (בדיקת עיניים).
באינטרנט לא מצאתי מידע על כך שזה נודע לפתרון הבעיה שיש לי.
אשמח לדעת האם הטיפול שהוא הביא לי מתאים?
האם זה לא יכול לגרום נזק? לראיה מרחוק ולראיה מקרוב?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידראמיד טיפות עיניים - תגובה
ד``ר יורם שוחט01/01/2015יתכן מאד שהטשטוש במקרה שלך נגרם מיובש.
אין אפשרות לראות חד ממרחק כמה סנטימטר למעט אנשים צעירים מאד או קצרי ראיה.
הטיפות יטשטשו לך את הראיה לקרוב למשך שעתיים או יותר. לא מוכר לי טיפול כזה למצב שתיארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?