מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראייה לא חלקה בעין שמאלהדר25/01/2015
שלום רב,
רציתי להתייעץ עמכם- אני בת 33, לפני משהו כמו 7 חודשים ילדתי, היתה לי רעלת הריון בשבועות המוקדמים של ההריון. אושפזתי במשך 3 שבועות בבית החולים, עקב סכנה לי ולתינוקת. בתום שלושה שבועות היו חייבים ליילד אותי כיוון שהיתה סכנת חיים כבר בשבילי. בכל אופן, נתנו לי בבית החולים הרבה מגנזיום פחדו שבגלל הרעלת אני יתחיל לפרקס, מי שנתנו לי את המגנזיום התחלתי להרגיש שאני לא רואה טוב בעין ימין, עדכנתי את הרופאים ובמהלך הזמן זה עבר לי. כמה שעות לפני הלידה נתנו לי גם מגנזיום בכמות יותר גדולה, לאחר כמה שעות הרגשתי שאני ממש לא רואה טוב בעין שמאל - לא רואה חלק. היום ברוך ה' אני כבר אחרי הלידה, אבל עדיין לא רואה טוב. עברתי כבר כמה רופאי עיניים וכולם אומרים לי שהראייה שלי 66.
אני כבר לא יודעת מה לעשות.
אודה לתשובתכם.
בברכה,
הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראייה לא חלקה בעין שמאל - תגובה
ד``ר יורם שוחט28/01/2015אם את חשה הפרעה בראיה ובבדיקת הרופא לא נמצאה הסיבה, רצוי לבצע בדיקות הדמיה כגון OCT או צלום קרקעית. יש לשקול גם בדיקת שדה ראיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראייה לא חלקה בעין שמאל
הדר29/01/2015עשיתי כבר את כל הבדיקות שציינת, הרופא העיניים האחרון שהייתי אצלו הפנה אותי.
ועדיין ראו שהכל בסדר, רק שיש שדות שאני ללא רואה בהם טוב, וגם אמרו שיכול להיות שהבדיקה לא יצאה תקינה. בכל אופן חזרתי לרופא העיניים שהפנה אותי לבדיקות האלו, והוא הפנה אותי לעשות CT מוח.
האמת שאני מתבלטת האם לעשות את זה. הבדיקה הזו דיי מפחידה אותי, שלא לדבר עם הקרינה שיש לבדיקה הזו.
בקיצור אני דיי עובדת עצות.
אשמח לתגובתך
בברכה,
הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראייה לא חלקה בעין שמאל - תגובה
ד``ר יורם שוחט29/01/2015מכיוון שנמצאו שינויים בשדה הראיה, יש להמשיך בבדיקות על פי הוראות הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?