שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אמא מודאגת
    28/04/2008

בשנים האחרונות חל שינוי בצבע עיניי, עיניי שהיו ירוקות אפורות שינו את צבען לירוק חום ולעיתים הן ממש נראות חומות.
    בנוסף, יש לי כבר כמה שנים תחושה של ירידה בחדות הראיה(טשטוש/עמימות) נבדקתי גם אצל רופא עיניים וגם אצל אופטומטריסט מומחה, ושניהם אבחנו שאני עדיין רואה 6:6 ושאינם מוצאים צילינדר - רופא העיניים אמר רק שהלחץ התוך עיני היה גבולי ושאחזור לביקורת בעוד שנה.

חשוב לציין אני בת 40 בריאה בד"כ למעט היפרפאראתירואידיזם (צריכה לעבור כנראה ניתוח) שגרם לאוסטיופורוזיס.
    אני נשואה + 3, ילדתי לפני שנה ושמונה בקיסרי כתוצאה מסכרת הריון (אחרי הלידה ביצעתי בדיקת העמסת סוכר שיצאה תקינה)

רציתי לדעת:
    1. האם שינוי בצבע העיניים באדם בוגר הוא נורמאלי? מה גורם לזה?
    2. האם יש בדיקות נוספות שיכולות לעזור לי לפתור את בעיית הטשטוש/עמעום הראיה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לאילה

ד``ר יורם שוחט
    28/04/2008

1. צבע העיניים לא אמור להשתנות באדם בוגר. כשזה קורה יש לברר הסיבה.
    2. מכיוון שאלה שבדקו אותך לא מצאו סיבה לתלונותיך מציע שתפני לרופא עיניים אחר לדעה נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אמא מודאגת
    28/04/2008

מה האפשרויות/סיבות שאתה מכיר לשינוי צבע עיניים בבן אדם בוגר?
    האם זה יכול להצביע על בעיה בריאותית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו