הפרעת ראייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת ראייה
    אדן
    31/08/2015

שלום רב הנני גבר בן 24.
    מחלת רקע: אינסומניה - הפרעת שינה קטלנית. יכמעט ולא ישן . עוצם עיניים בעיקר .

לפני שנתיים אובחנתי כמי שסובל מבעיית ראייה . לאחר מכן עשו לי משקפיים ללילה.לצפיה במחשב.טלויזיה ועוד .

לפני כמה ימים התחילו לי כאבי עיניים חזקים מאוד .. שחלפו להם ..לאחר מכן הרכבתי את המשקפיים ופתאום לא ראיתי כלום .. ז"א לא ראיתי טוב בכלל במשקפיים.

הלכתי לרופא עיניים . הוא שם לי טיפות הרחבת אישונים וקבע שאני צריך להגדיל את מספר המקפיים.

מאז שהוא שם לי את הטיפות אני לא רואה מקרוב בכלל . מרחוק אני רואה יחסית אבל מקרוב לא רואה כלום !! מטושטש לגמריי ומנסה לפעמים להתרכז בנקודה אך מתוות לזה כאבים גדולים . וכל זה מאז שהוא שם לי את הטיפות הרחבת אישונים כי בדיוק שעה לפני מועד ביקורי אצל הרופא קראתי ספר מקרוב והיום אני לא יכול לקרוא ספר ולראות מקרוב ..כלום !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת ראייה

הוספת תגובה

• הפרעת ראייה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    17/09/2015

פנה לרופא לבדיקה חוזרת. לא ניתן לענות ללא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו