טשטוש ראיה וורטיגו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טשטוש ראיה וורטיגו
    לירון
    10/10/2015

שלום ד"ר. אני סובלת מורטיגו שהחמיר בשנה האחרונה מאוד. בדקו mri לשלול טרשת נפוצה והכל בסדר מלבד נגעים בודדים תת קורטיקליים לא ספציפיים שנמצאו. חושדים שזה או מחלת מנייר או bppv. אני בת 27 עם צילינדר קל בשתי העיניים. לאחרונה התחלתי טיפול 3 פעמים ביום אגיסרק. לפני כשבוע החלמתי מהתקררות ולקחתי במהלכה המון סינופד גם והרגשתי צריבות בעיניים מרוב נזלת והתעטשויות. במהלך השבוע וחצי האחרונים,למרות שכבר עברה ההצטננות למעט מעט סתימה באוזן ימין, כבר פעמיים יצא שישנתי עם היד על העין כנראה (ראיתי סימן אדום על הפנים כך הבנתי) וקמתי וראיתי ממש מטושטש לכמה דקות (קרה בדיוק אותו דבר פעם אחת בעין ימין ופעם בשמאל) ואז הראיה חזרה כרגיל אחרי דקה שתיים. התופעה הזו נעלמה אך אתמול בלילה שוב היתה סחרחורת קלה בלילה (לא משהו יוצא דופן, מאז שהורטיגו החמיר התחושה בקימה גם כשאין התקף חריף תמיד מעט מסוחררת) אך שוב ראיתי מעט מטושטש והפעם כאילו לכלוך בעין או ריס. שטפתי אותה ונעלם. למרות שלא ראיתי משהו שאמור להפריע כשרחצתי אותה. זה קורה לאחרונה גם במהלך היום כשאני ממצמצת. האם נראה לך שיש קשר לורטיגו? כאמור שללו טרשת נפוצה אך אני מאוד לחוצה. גם עין שמאל דופקת לי כבר כמה ימים. אולי קשור לאגיסרק גורם יובש בעין? לעיתים מרגישה מעט צריבה בעיניים אך זו תופעה חדשה וכמעט ללא אודם רק בבוקר קצת. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טשטוש ראיה וורטיגו

הוספת תגובה

• טשטוש ראיה וורטיגו - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    12/10/2015

טשטוש ראיה המשתנה במצמוץ או בשטיפת העין נובע בד"כ מיובש. מעבר לכל לא ניתן לענות ללא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו