טיפות RELESTAT

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפות RELESTAT
    אופיר
    12/10/2015

הייתי היום בבדיקת עיניים בעקבות אודם בעיניים. הרופאה אמרה שכנראה זו אלרגיה מהעדשות (אני משתמש בעדשות רכות הידרוג'ל של דיספו). אבל כשאמרתי לה שאני משתמש בעדשות 6 שנים ואין לי צריבה או כאב עם העדשות אז היא חשבה ואמרה שאלרגיה לעדשות צריכה בד"כ להופיע מיד בהתחלה ואולי זו אלרגיה מלכלוך או אבק ושאשתמש חודש בטיפות "רלסטט" ולא להרכיב חודש עדשות.

ע"ג עלון השימוש בטיפות רשום שלאחר כ15 ד'ק מהזלפת הטיפות ניתן להרכיב את העדשות כדי שהחומר לא ייספג בעדשה.
    השאלה שלי היא אם במהלך החודש ארכיב לכמה אירועים ספורים בודדים ולמשך כמה שעות בודדות עדשות, לא אמורה להיות בעיה??

והטיפות האלה אכן אפקטיביות לאודם בעיניים מנסיונכם? השינוי מהיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפות RELESTAT

הוספת תגובה

• טיפות RELESTAT - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    12/10/2015

אי סבילות לעדשות מגע יכולה להתפתח אחרי שנים של הרכבה. במקרה זה מומלץ להמנע מהרכבת העדשות לפרק זמן מסוים. עדיף שתמנע מהרכבת העדשות גם לתקופות קצרות כדי לתת לעיניים להרגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו