מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רפלקסים חדים האם יש מה לעשות בשבילימיטל18/11/2015
הולכת מרופא עיניים אחד לשני, הראייה מתדרדרת כל הזמן, לא יודעים עדיין למה, אבל כבר 10 שנים שרופאי עיניים רוצים לבדוק לי לחץ תוך עיני, אבל טוענים שאני קופצת. יש הרבה כח רצון, אבל לא מצליחה לשלוט על הרפלקסים.
עצב הראייה הפך לקעור, הסנוור לא מאפשר לי לתפקד, וראו בעיה בשדה הראייה, וגם יש כתמים ונקודות.
הפרו' אמרה שצריך לעשות עקומת לחצים. אבל אפילו בבית חולים אומרים שאין להם הכלים לעשות לי עקומת לחצים אם "אני לא משתפת פעולה".
שמעתי שיש מכשיר שמאפשר למדוד לחץ בלי מגע, אבל לא מצליחה לברר אם יש מרפאה שעושים בה עקומת לחצים עם מכשיר כזה, או שיוכלו בדרך אחרת להרגיע את אותם רפלקסים. לא יודעים במרפאות בקופת החולים המוקד או מרפאת האם או רופאי עיניים. ולמען האמת מפחדת שאתעוור בגלל בירוקרטיה.
האם ידוע לכם על דרך שבה אוכל לעשות את הבדיקה הזאת איכשהו? לא אכפת לי אפילו הרדמה מלאה, או שיחזיקו אותי אם אין בדיקה עם מכשיר מיוחד, העיקר שהראייה שלי לא תמשיך להתדרדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלקסים חדים האם יש מה לעשות בשבילי - תגובה
ד``ר יורם שוחט20/11/2015יש מכשירים המאפשרים למדוד לחץ ללא מגע, הנקראים puff tonometer. אם את לא מוצאת דרך הקופה, יש אופטומטריסטים המחזיקים במכשירים אלה. בכל מקרה ההחלטות על המצב ועל הטיפול הן של הרופא בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?