רפלקסים חדים האם יש מה לעשות בשבילי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלקסים חדים האם יש מה לעשות בשבילי
    מיטל
    18/11/2015

הולכת מרופא עיניים אחד לשני, הראייה מתדרדרת כל הזמן, לא יודעים עדיין למה, אבל כבר 10 שנים שרופאי עיניים רוצים לבדוק לי לחץ תוך עיני, אבל טוענים שאני קופצת. יש הרבה כח רצון, אבל לא מצליחה לשלוט על הרפלקסים.
    עצב הראייה הפך לקעור, הסנוור לא מאפשר לי לתפקד, וראו בעיה בשדה הראייה, וגם יש כתמים ונקודות.
    הפרו' אמרה שצריך לעשות עקומת לחצים. אבל אפילו בבית חולים אומרים שאין להם הכלים לעשות לי עקומת לחצים אם "אני לא משתפת פעולה".

שמעתי שיש מכשיר שמאפשר למדוד לחץ בלי מגע, אבל לא מצליחה לברר אם יש מרפאה שעושים בה עקומת לחצים עם מכשיר כזה, או שיוכלו בדרך אחרת להרגיע את אותם רפלקסים. לא יודעים במרפאות בקופת החולים המוקד או מרפאת האם או רופאי עיניים. ולמען האמת מפחדת שאתעוור בגלל בירוקרטיה.

האם ידוע לכם על דרך שבה אוכל לעשות את הבדיקה הזאת איכשהו? לא אכפת לי אפילו הרדמה מלאה, או שיחזיקו אותי אם אין בדיקה עם מכשיר מיוחד, העיקר שהראייה שלי לא תמשיך להתדרדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רפלקסים חדים האם יש מה לעשות בשבילי - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    20/11/2015

יש מכשירים המאפשרים למדוד לחץ ללא מגע, הנקראים puff tonometer. אם את לא מוצאת דרך הקופה, יש אופטומטריסטים המחזיקים במכשירים אלה. בכל מקרה ההחלטות על המצב ועל הטיפול הן של הרופא בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו