יובש בשתי העיניים ותחושה של עצם זר בעין ימין בלבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בשתי העיניים ותחושה של עצם זר בעין ימין בלבד
    בר
    22/04/2016

היי. קוראים לי בר ואני בן 25.

בזמן האחרון יש לי כל הזמן יובש בשתי העיניים. זה מתחיל בדר"כ בשעות הערב..
    חוץ מזה, הרבה פעמים יש לי תחושה כאילו נכנס לי משהו לעין ימין.. אני בודק במראה או מבקש ממישהו להסתכל ואף פעם אין לי באמת משהו.
    שני הדברים האלה בדר"כ לא באים ביחד..
    באחת הפעמים שמתי לב שיש לי בעין ימין וריד שממש בולט, יורד מלמעלה ובקצה שלו מן נקודה קטנה כהה.

הלכתי לרופאת עיניים והיא אמרה שאולי זו אלרגיה לפריחה או משהו כזה ונתנה לי שני סוגים של טיפות עיניים (זדיטן ולוטמקס - שתיהן גורמות לעין לשרוף למשך דקה בערך ואז אחרי 5 דקות בערך תחושת היובש חוזרת).
    אני לא חושב שזו אלרגיה. בחיים לא היתה לי אלרגיה לכלום וגם לא שיניתי מיקום או משהו כזה.

מה שהכי מדאיג אותי זה הוריד הבולט בעין ימין. צירפתי תמונה של עין ימין ושל עין שמאל, בשביל ההשוואה..

אשמח לחוות דעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יובש בשתי העיניים ותחושה של עצם זר בעין ימין בלבד - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    25/04/2016

תחושת גוף זר נגרמת על ידי חיכוך בין העפעף לעין. אחת הסיבות לחיכוך היא יובש, אך ייתכנו סיבות נוספות, ולא ניתן לענות ללא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו