אשמח למענה לאחר ניתוח לייזר בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח למענה לאחר ניתוח לייזר בעיניים
    ליאן
    24/04/2016

שלום דר
    לפני כשבוע וחצי עברתי ניתוח לאסיק בשתי העיניים. מיד לאחר הניתוח ראיתי מעולה, ועכשיו בשבוע האחרון אני לא רואה מרחוק, רואה מטושטש. לדוגמה- רואה מטושטש את הכתוביות בטלוויזיה, ובלילה בכביש לא רואה בכלל את השלטים וקשה לי לנהוג. האם הדבר קשור לטיפות שניתנו לי? ( שם הטיפות: סטרודקס) ובמידה וכן מתי להערכתך הראייה תשתפר? בנוסף אני רואה את הרמזורים כמו זיקוקים והדבר מסנוור מאד האם גם זה יעבור?

שאלה אחרונה, אני עובדת במקום עם אדים בעוצמה מאד חזקה (במטבח)
    ולפני שעברתי את הניתוח שאלתי את הד״ר האם אפשר לחזור לעבוד עם אדים הוא אמר שכן וטען שזה מעולה כי זה מרטיב את העין.
    חזרתי לאחר 4 ימים ונהפוך הוא, אני מרגישה שזה מייבש לי את העין ומרגישה צורך לשים טיפות. שאלתי היא- האם אדים בעוצמה רבה שכזו שמייבשים לי את העין יכולים להזיק לעיניים?

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח למענה לאחר ניתוח לייזר בעיניים - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    25/04/2016

אם את רואה פחות טוב מאשר בימים הראשונים עליך לדווח על כך בהקדם לרופא המנתח.
    אחרי ניתוח יש רגישות מוגברת בעין, וזה יכול להסביר את תחושת אי הנוחות שהאדים גורמים, שכנראה נובעת בין השאר גם מהחום שלהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו