מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם נמצא תחליף ראוי לטיפות האופטריל?אושר25/05/2016
שלום רב,בשמי ובשם קהל לקוחות לא קטן שהיה צורך אופטריל על בסיס יומי ובמשך שנים לא מעטות,אני שואל אם ישנו תחליף ראוי שאכן מקל על הקלת האדמומיות בעיניים.כאמור חברת טבע הפסיקה לייצר את טיפות האופטריל לפני כשנה וכך נשאר חתך לא קטן של משתמשים,ואני אחד מהם,שמחפשים תחליף ראוי,אני מודע לזה שצריך לבדוק את מקור הבעיה לאדמומיות וכך לנסות למצוא פיתרון אחר,אני פשוט סובל מאדמומיות כרונית מאז שאני ילד,קם בבוקר עם עיניים מעט אדומות וזה לא מראה אסתטי במיוחד.טיפה אחת של אופטריל והעין הייתה לבנה כמעט למשך כל היום והן מאוד עזרו לי.
ניסיתי את רוב התכשירים בשוק,מהילו קומוד עד ג'נטיל ולא מזמן שמעתי על טיפות בשם NAPHCON FORTE שאני בספק אם הן נמכרות בארץ,
האם לידיעתך ישנן טיפות,בריכוזן או ביעילותן שיכולות להפחית משמעותית את האדמומיות בעין? ואני לא מדבר על ווייזין או סטילה,הריכוז שלהן נמוך ביחס לאופטריל והן לא פתרו לי את הבעיה..
אשמח אם תעלה כמה שמות של טיפות רפואיות שיעילותן יכולה לעזור ו/או להתקרב ברמתן לטיפות האופטריל ולעזור לי למצוא פיתרון לבעיה הזו.
תודה,
אושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם נמצא תחליף ראוי לטיפות האופטריל? - תגובה
ד``ר יורם שוחט26/05/2016אין בארץ טיפות מקבילות לאופטריל. לאודם בעיניים יש סיבות, וברוב הגדול של המקרים בבדיקה יסודית ניתן לאתר את הסיבה ואז מומלץ טיפול יעודי. גם אם נבדקת בעבר, מציע לפנות שוב לרופא עיניים לבדיקה יסודית ולאבחון מדויק של הסיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפות אופטריל
רבקה פנר13/06/2016הייתי אצל הרבה מאד רופאים מאז שני ילדה והיום אני כבר סבתא ולא נמצא שום רופא ושום טיפול שיכול לעזור כמו האופטריל...ממש אכזבה איזה רפואה זאת.למה הופסקה התרופה זאת השאלה אם אין לכם הרופאים פיתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?