האם נמצא תחליף ראוי לטיפות האופטריל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם נמצא תחליף ראוי לטיפות האופטריל?
    אושר
    25/05/2016

שלום רב,בשמי ובשם קהל לקוחות לא קטן שהיה צורך אופטריל על בסיס יומי ובמשך שנים לא מעטות,אני שואל אם ישנו תחליף ראוי שאכן מקל על הקלת האדמומיות בעיניים.כאמור חברת טבע הפסיקה לייצר את טיפות האופטריל לפני כשנה וכך נשאר חתך לא קטן של משתמשים,ואני אחד מהם,שמחפשים תחליף ראוי,אני מודע לזה שצריך לבדוק את מקור הבעיה לאדמומיות וכך לנסות למצוא פיתרון אחר,אני פשוט סובל מאדמומיות כרונית מאז שאני ילד,קם בבוקר עם עיניים מעט אדומות וזה לא מראה אסתטי במיוחד.טיפה אחת של אופטריל והעין הייתה לבנה כמעט למשך כל היום והן מאוד עזרו לי.
    ניסיתי את רוב התכשירים בשוק,מהילו קומוד עד ג'נטיל ולא מזמן שמעתי על טיפות בשם NAPHCON FORTE שאני בספק אם הן נמכרות בארץ,
    האם לידיעתך ישנן טיפות,בריכוזן או ביעילותן שיכולות להפחית משמעותית את האדמומיות בעין? ואני לא מדבר על ווייזין או סטילה,הריכוז שלהן נמוך ביחס לאופטריל והן לא פתרו לי את הבעיה..
    אשמח אם תעלה כמה שמות של טיפות רפואיות שיעילותן יכולה לעזור ו/או להתקרב ברמתן לטיפות האופטריל ולעזור לי למצוא פיתרון לבעיה הזו.
    תודה,
    אושר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם נמצא תחליף ראוי לטיפות האופטריל? - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    26/05/2016

אין בארץ טיפות מקבילות לאופטריל. לאודם בעיניים יש סיבות, וברוב הגדול של המקרים בבדיקה יסודית ניתן לאתר את הסיבה ואז מומלץ טיפול יעודי. גם אם נבדקת בעבר, מציע לפנות שוב לרופא עיניים לבדיקה יסודית ולאבחון מדויק של הסיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפות אופטריל

רבקה פנר
    13/06/2016

הייתי אצל הרבה מאד רופאים מאז שני ילדה והיום אני כבר סבתא ולא נמצא שום רופא ושום טיפול שיכול לעזור כמו האופטריל...ממש אכזבה איזה רפואה זאת.למה הופסקה התרופה זאת השאלה אם אין לכם הרופאים פיתרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו