הדרדרות טבעית בחוזק הראייה ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדרדרות טבעית בחוזק הראייה ...
    נועם
    28/07/2016

שלום ,
    אני בת 42 , התחיל לי בהדרגה קוצר בראיה בקריאה לפני שלוש שנים , מהרגע שהתחלתי להשתמש במשקפיים המצב רק מחמיר בצורה מהירה.
    כרגע אני במצב שגם באופן כללי אני רואה לא מספיק טוב. אם פעם זה היה רק בקריאה עכשיו זה כל הזמן .
    שאלתי לגבי עדשות כי מאוד מתסכל כל שניה לשים משקפים ולהוריד אותם ולהיות תלויה בהן ., אבל נאמר לי ע"י אופטומטריסט שזה לא יעזור .
    קראתי שדווקא משקפיים בגלל שהעיניים לא זזות מביאים להידרדרות בראייה האם זה נכון ?
    האם יש פתרון , רופא מומחה שמטפל בחיזוק הראייה או פתרון אחר ?
    תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הדרדרות טבעית בחוזק הראייה ... - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    31/07/2016

מה שאת מתארת הוא תהליך טבעי המופיע אצל כולם. בסביבות גיל 40 נוצר צורך במשקפי קריאה עקב ירידה בכושר המיקוד של העיניים לקרוב. קרוב לודאי שאת סובלת מרוחק ראיה ולכן את זקוקה למשקפיים גם למרחק. במקרה זה הפתרון האופטימלי הוא משקפיים מולטיפוקאליים.
    שמוש במשקפיים לא גורם הדרדרות בראיה, והמנעות משמוש במשקפיים לא "מחזקת" את העיניים או את הראיה. המצב שלך "החמיר" מאז שהתחלת להרכיב משקפיים לא בגלל המשקפיים, אלא מכיוון שעם הגיל גוברת התלות במשקפיים, והמספרים יעלו ללא קשר לעובדה אם תרכיבי משקפיים או תמנעי מהרכבתם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו