קוצר ראיה ,התדרדרות מהירה-שאלת התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוצר ראיה ,התדרדרות מהירה-שאלת התייעצות
    רותם
    01/09/2016

שלום רב,
    לפני קצת יותר מחצי שנה שמתי לב שאני רואה מעט ״מרוח״ את הכתוב על מסך המחשב.
    עקב בעיות אישיות,לא הצלחתי להתפנות לבדיקת עיניים.
    במהלך החצי שנה הרגשתי שהראיה מתדרדרת עד ששמתי לב בחודש האחרון שקשה לי להבחין בבירור בתווי פנים של אנשים למרחוק.
    אתמול הייתי אצל רופא עיניים שעשה לי בדיקה עם המכשיר האופטי ולא הפסיק לחזור על המילים ״מוזר,מוזר מאוד..״הוא אמר שהמספר יחסית נמוך אך הצילינדר מאוד גבוה,מעל ל -3.שאלתי אותו האם הגיוני שהראייה תדרדר בטווח קצר ואולי צריך לבדוק זאת אך הוא פתר אותי בתשובה שאני צריכה משקפיים ושנראה שאני סוחבת את זה הרבה זמן..לצערי,הרגשתי שלא ניתן לי מענה רציני ושהיחס היה מעט ״עייף״.
    האם לפי התיאור שלי,אני צודקת בהרגשה שההתדרדרות בראיה היא מהירה ״מידיי״ וצריך לבדוק? מה עליי לעשות?
    אודה על תגובתך כיוון שמשהו לא נרגיש לי תקין...
    תצוגה מראש,
    רותם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קוצר ראיה ,התדרדרות מהירה-שאלת התייעצות - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    06/09/2016

הדרדרות מהירה בראייה, ובעיקר כשמדובר בצילינדר גבוה, מחשידים לשינוי בצורת הקרנית ומחייבים בדיקה הנקראת מיפוי קרנית (סוג של צילום של העין). לאור התאור שלך חשוב לבצע את הבדיקה בהקדם. פני לרופא המתמחה בבעיות קרנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו