4 חודש לאחר ניתוח פטוזיס ויש כתמים בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 4 חודש לאחר ניתוח פטוזיס ויש כתמים בעיניים
    אנגל נלי
    27/09/2016

שלום.
    עשיתי ניתוח פטוזיס ב2 העיניים לפני 4 חודש ולאחר הניתוח היה לי דלקת בלחמית ועוד וירוס.
    הרופא עיניים אמר שהוירוס הזה עושה לי כתמים בעיניים ואין לזה תרופה וזה יעבור לבד.
    הוא הביא לי בהתחלה טיפות עם אסטורואידים להרגיע אבל אמר שזה לא ירפא,ויעבור לבד
    עברו 3 חודשים והייתי בביקורת ואני עדין עם הבעיה הזאת הרופא הביא לי טיפות eye drops fluorometholone לקחת במשך חודש ומשו.
    גם זה לא יעזור ויעבור לבד לטענתו.
    רציתי לקבל חוות דעת נוספת?הכתמים האלה בעייתיים?וזה יכול לפגוע בי?קשה לי לפקוח תעין ימין כשיש שמש ..היא נעצמת לבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם שוחט
    23/10/2016

העכירויות בקרנית לא תמיד חולפות מעצמן ולפעמים עלולות להשאר צלקות אשר יכולות להשפיע על הראייה. אם לא קיבלת מענה מספק מהרופא שלך יש מקום לפנות לקבלת דעה נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יוסף
    14/11/2016

תודה על התגובה.
    במידה ויהיו לי צלקות האם זה יחלוף מתי שהוא..?
    פשוט מישו אמר לי שהם יכולות להשאר שנתיים ואז לחלוף....
    והאם יש טיפול איך שהוא עם הצלקות או משו כזה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם שוחט
    20/11/2016

צלקות לא חולפות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו