נפיחות בעין ימין לאחר ניקוז אבצס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בעין ימין לאחר ניקוז אבצס
    עומר
    07/10/2016

שלום רב, לפני מספר ימים התעוררתי עם מה שנראה כמו "חצ'קון" אקנה די רגיל (אני בן 21 וסובל מזה מפעם לפעם). זה היה מלווה בנפיחות, אדמומיות וכאב מתחת לעור. לאחר יומיים הלכתי למיון, למחלקת אא"ג שם אמרו לי שיש לי אבצס וניקזו את המקום (בלי תפירה). גם אחרי הניתוח עוד נשאר מוגלה/ חלק מהזיהום מתחת לעור (מעריך שבקוטר של כ-2 סנטימטר- - מהגבה הימנית כמעט עד לקו קרפקת). היום בבוקר כשהתעוררתי המקום היה אמנם פחות נפוח, אבל הנפיחות עברה לאזור העין הימנית (בעפעפף לכיוון האף) כך שהעין שלי נראתה קטנה יותר, אפילו פוזלת (כאילו שהנפיחות לוחצת על העין). אין לי שום כאב אבל הלכתי במהרה לראות רופא משפחה שהסביר שהנפיחות בעין לא מסוכנת ושהטיפול האנטיביוטי עשוי לפתור את זה. עם זאת, אני שם לב שהנפיחות בעין לא יורדת (אמנם אני רק בתחילת הטיפול) אבל מרגיש בצורה מאוד מאוד מוזרה שהעין שלי קטנה יותר, אפילו העין השניה נראית קטנה יותר (ובה אין נפיחות והיא רחוקה ממש מהאבצס מן הסתם) ואולי גם רחוקה יותר.
    מה לעשות?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם שוחט
    23/10/2016

לא ניתן לענות ללא בדיקה. פנה שוב לרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו