מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמיחת אפיתל מתחת למתלה לאחר לאסיקשירה10/10/2016
שלום
אני חודשיים ושבוע לאחר ניתוח לאסיק, כאשר מיד לאחר הניתוח עוד בחדר ההתאוששות העדשה באחת העיניים התייבשה ונדבקה לקרנית ובעת הוצאתה הוסר חלק מן האפיתל המכסה. לאחר הניתוח הייתי במעקב ע״י הרופא המנתח כאשר לאחר זמן מה טען הרופא כי הפער נסגר ואכן כיום אני רואה מצוין, 6-6 על פי בדיקת עיניים.
כמה ימים לאחר הניתוח נאמר לי כי ישנה צמיחה של אפיתל מתחת למתלה, אך מדובר בצמיחה קטנה שלא אמורה להפריע או לפגוע בראיה.
חודש לאחר הניתוח הייתי בביקורת והרופא שוב טען כי אין שינוי בתאים והם לא אמורים להפריע בצורה כלשהי.
היום, חודשיים ושבוע לאחר הניתוח הגעתי לביקורת נוספת והרופא הסביר לי כי בגלל צמיחת התאים נוצר תמס של המתלה במ״מ התחתון אבל אין לדבר כל משמעות, והתהליך לדבריו ״נגמר״, והראיה שלי היא כפי שהיא כיום וכך תישאר.
שאלתי היא האם לדעתך ניתן לקבוע בביטחון כי התהליך אכן הסתיים, ואין לו פוטנציאל להחמיר, ובמידה ולא- מה הן הסכנות ומה דרך הפעולה המומלצת לדעתך ?
קבעתי תור לרופא העיניים המטפל שלי על מנת לקבל את חוות דעתו אל התור הוא רק אחרי החגים ואני לחוצה ואשמח לחוות דעת נוספת.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם שוחט23/10/2016לדעתי לא ניתן לקבוע בוודאות שהתהליך הסתיים. דרוש מעקב, כולל מיפויים חוזרים של הקרנית, כדי לקבוע אם המצב התייצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?