היפרדות זגוגית חלקית מהרשתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפרדות זגוגית חלקית מהרשתית
    מאיה
    01/01/2017

שלום אני בת 29
    לפני כ 3 שנים הייתה לי היפרדות זגוגית חלקית ב 2 העיניים והדבר גרם ל 2 חורים קטנים בעיניים. עשו לי הלחמה עם לייזר והכל היה בסדר אני קצרת ראייה במספר דיי גבוה
    ולפני כמה ימים נהייתה לי הפרדה של הזגוגית במלואה בעין אחת ללא בעיות
    השאלה שלי בעין שעדיין לא הייתה הפרדה מלאה ששם היה חור טיפה יותר גדול. אני מרכיבה עדשות מגע הדבר יכול לגרום ללחץ על הזגוגית ?כי אני מפחדת שבעין שעדיין לא הייתה הפרדה מלאה שהעדשות יכולות ללחוץ על הזגוגית וכתוצאה מכך שהיא תיפרד ושזה יכול לגרום לבעיות כי הרשתית שלי דיי דקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם שוחט
    04/01/2017

אין כל קשר בין הרכבת עדשות מגע לבין מצב הזגוגית, ובשום מצב הרכבת עדשות לא יכולה להשפיע על הזגוגית או הרשתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת על הרשתית

מאיה
    04/01/2017

תודה על התגובה
    ויש לי עוד שאלה יש איזה טיפול מונע שיכול למנוע חורים עתידיים ברשתית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם שוחט
    09/01/2017

1. יש צורך להיות במעקב תקופתי קבוע אצל רופא עיניים.
    2. כל תופעה חדשה (הבזקי אור, שינוי ב"פלוטרים", שינוי בראיה, צל בשדה הראיה, או כל שינוי אחר) מחייבת פנייה דחופה לרופא עיניים.
    3. על פי שיקול דעתו של הרופא, יש אפשרות לבצע טיפול לייזר מונע בהקף הרשתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו