כאבים בעניים שמאל ובראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעניים שמאל ובראש
    אא
    06/02/2017

שלום בת 35 .
    ליפני 3 חודשים הייתי בבדיקה שגרתית אצל רופא עניים בדק לחץ תוך עיני ונראה לי גם קרקעית העין שם טיפות להרחבת אישונים בקיצור אמר שבכל תקין תודה לאל
    המעקב הוא בדלל אבי שיש לו אר פי
    בכל מיקרה ליפני 3 שבועות לערך התחילו לי כאבים בעין שמאל כמו דקירות אחר כך קצת הוקל ועבר הכאב לצד ימין כלומר עיין ימין ומאז זה משחק פעם בעין שמאל ופעם ימין .
    בנוסף יש לי גם כאב בעין שמאל למשל כשאני מוזיזה את העין כלפי מעלה אז כואב לי באזור הגבה בערך
    חוץ מזה יש לי גם מידי פעם כאבים באזור הסינוסים איפה שעצמות הלחיים וגבות לא תמיד הכאב ביחד לפעמים כואב רק הפנים (או שזה נקרא ראש )
    ופעם העניים כל פעם בצד אחר
    האם כאב בתזוזה לכיוון מעלה יכול להעיד על גידול במח או חס ושלום טרשת ?אני פשוט מאוד מבולבלת מכל מה שאני קורא ברשת
    אני פוחדת נורא האם עלי לחזור שוב לרופא עניים ולעבור שוב את כל הבדיקות מחדש ?
    או שמה בכלל עלי ללכת לנוירולג אני ממש דואגת ואשמח מאד לתשובה
    אני רק אציין שהכאב שהזכרתי לעיל בפנים או בגבות לא ממש כואב רק מעט מציק מה שלחיץ אותי זה כאב בעין בתזוזה זה כאב חד לא ממש חזק אך מורגש לשניה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בעניים שמאל ובראש

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם שוחט
    12/02/2017

מכיוון שנבדקת לפני 3 חודשים, והתופעות החלו לפני 3 שבועות, יש צורך לפנות לרופא העיניים לבדיקה חוזרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו