2 שאלות במוגע לבעיה בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות במוגע לבעיה בעיניים
    א. עיניים
    30/07/2017

שלום רב,
    יש לי 2 שאלות בנוגע ל 2 מקרים נפרדים.
    הכל התחיל בעין שמאל שלי לפני חודשיים. בלי שום סחבה מיוחדת הופיע לי מעין וריד אדום בולט באוםן יחסית לרוחב שנמתח מהאישון ועד קצה העין סביב זה יש אודם רב.(יכול לצרף תמונה במידת הצורך) חשבתי שזה מעייפות ולאחר שלא עבר מעל משבוע הייתי אצל רופא.. הוא אמר שזה דלקת והביא לי דתאמיצין. זה אכן עזר וברגע שסיימתי טיםול זה חזר לאותו מקום. הייתי שוב אצל רופא אחר הוא אמר שזה לא שדלקת ושזה סוג של יובש או מעין 'נק' חן בעין' הביא לי טיפות ללא חומר משמר ליובש סוג של דמעות מלאכותיות. עד היום זה לא עבר ועבר יוץר מחודשיים. אני כבר לא יודע מה לעשות.. זה מרגיש כמו מטרד של עייפות.. אבל זה פשוט לא עובר אם אני נוגע באזור (על העפעף זה מעט כואב) זקוק לעזרה ולהבין מה זה בכלל כי כל רופא אמר לי משהו אחר.

מקרה שני זה עין ימין שלי.. לאחר שהייתי אצל רופא עיניים בנוגע למקרה שתואר לעיל בעין שמאל התחילו לי כאבים בעין ימין וזה התפתח למעין דלקת / ומרוס שאובחן כאדאנו או משהן בסגנון. אני כבר חודש אחרי הטיםול טופלתי בדתאמיצין וטיםות מלאכותיות כבר מעל שבועחים להמלצת הרופא.. האדמימות עברה הנפיחות עדיין נותרה מעט.. מה שכן התחלתי בימים האחרונים (6 ימים מוערך) לראות טשטוש בעין..אין לי בכלל פוקוס - האם זה חלק מץופעות הלוואי? כמה זמן זה יימשך? מה ניתן לעשות כדי למנוע פגיעה של הוירוס בראיה.

אציין שאני מעולם לא סבלתי. בעיות בעיניים ולא הייתה לי בעית ראייה אני ללא משקפיים. מה ניתן לעשות?

זקוק לעזרתכם ב2 המקרים. אני חסר אונים..כל עין סובלת ממשהו אחר ואני כבר לא יודע מה לעשות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם שוחט
    31/07/2017

1. לא ניתן לענות ללא בדיקה.
    2. הופעת טשטוש ראייה מחייבת בדיקת רופא עיניים בדחיפות. פנה לרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו