תחושה מוזרה בעפעף שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה מוזרה בעפעף שמאל
    דודי
    21/11/2017

שלום
    מזה כשבוע אני חש בעין שמאל תחושה של כובד, כיווצים ועוויתות לא רצוניים בעין. תחושה שהעין "קופצת" . מבחינה ויזאולית אנשים לא שמים לב לזה אצלי, זה משהו שאני מרגיש מבפנים וזה די מטריד.
    הייתי אצל רופא עיניים לפני מספר ימים שאמר שאין בעיה עם העין, ואין גוף זה ולא דלקת, למרות שהתחושה שיש ניסיון של גוף זר להיכנס בצד העין ( מצד הרקה). בדיקות דם לאחרונה שעברתי הם תקינות ורופאת המשפחה לא מצאה משהו חריד בבדיקות הדם והבדיקה הקלינית.
    אציין שלקחתי גם יום חופש לאחר סופש כדי להפחית לחצים וכמנוחה, אך השיפור ממש מינורי. עוד אציין שהשתמשתי בתרופה בשם "תרים" 100 מ"ג ום לפי הופעת הרעידות בעפעף ( יש קשר?).

אשמח אם אוכל לקבל הכוונה מה ניתן עוד לעשות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושה מוזרה בעפעף שמאל

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם שוחט
    22/11/2017

התכווצויות בלתי רצוניות של העפעף הן תופעה מוכרת. אם לא נראה בבדיקה כל ממצא חריג יש סיכוי טוב שהתופעה תעלם מעצמה. אם לא תעלם פנה שוב לרופא.
    תחושת כובד וגוף זר יכולות להגרם מיובש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו