לחץ בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ בעיניים
    שאול
    26/05/2008

מדוע כשאר נושפים אוויר החוצה מהאף כמו נזלת וכו' מרגישים כמו הרגשת דקירה או לחץ בעיניים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ בעיניים

הוספת תגובה

• לשאול

ד``ר יורם שוחט
    01/06/2008

צנור הדמעות מנקז את עודפי הדמעות מהעיניים לחלל האף (לכן כשבוכים חשים צורך לקנח את האף).
    במקרים מסוימים עלייה בלחץ בחלל האף (נשיפה נגד התנגדות, כגון בזמן קינוח האף) יכולה לגרום בצנור הדמעות לתנועה של אויר או נוזל בכיוון הפוך, דהיינו אל העין. זה המקור לתחושה שאתה מתאר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול תרופתי לאחר ניתוח.

מנותח חדש.
    07/06/2008

שבוע טוב לצוות העונים בפורום.לפני שבוע נותחתי עקב ירוד בו לקיתי.טיפול רפואי שקיבלתי עי רופא העינים הוא5 פעמים ביום להזליף דקסאמיצין וכן פעם ביום מידראמיד טיפה אחת לפני השינה.שאלתי היא זו כמה זמן עלי לשים טיפות עיינים האם שבוע אחד לא מספיק .רציתי לציין כי בשעות הבוקר הראיה מעט מטושטשת ובמשך היום בערך אחר הצהרים הראיה מתיצבת ואני רואה טוב מקרוב אני יכול לקרא עתון ללא עזרת משקפיים.מחר אני אלך לאופטומטריסט להתאים עדשה זמנית לראיה מרחוק.מה דעת הצוות על מהלך זה .מודה לכם מראשעל התיחסותכם לפניתי זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למנותח

ד``ר יורם שוחט
    09/06/2008

1. שבוע לא מספיק. עליך לפעול על פי הוראות הרופא שלך ולהמנע מ"קיצורי דרך".

2. אפשר להתקין משקפיים, אך יש סיכוי שהמספר עוד ישתנה במידה מסוימת. אחרי 2 או 3 חודשים המספר אמור להיות סופי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו