מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השפעה על איכות ראייה לאחר וירוסחן01/08/2018
שלום רב,
ביצעתי לפני כשנה trans PRK. אחרי כמה שבועות נדבקתי בוירוס מסוג אדנו. הראייה החלה להשתנות כבר בשלב האקוטי והחריף של הוירוס, וכשהוירוס חלף נשארו עכירויות רבות בקרנית (יותר בשמאל). עד היום מטופל בסטרואידים תוך ניסיון להיגמל מהם בצורה הדרגתית מכיוון שהם חוזרים לאחר הפסקתם.
הבעיה שלי בראייה היא שהיא נורא תנודתית ממצמוץ למצמוץ (הרגשה כאילו יש לי טיפות בעיניים) וגם סובל מהילות וסינוורים. מרופאים שביקרתי אצלהם נמסר לי שהטיפול ארוך ונדרשת סבלנות רבה, אך אני חושש שעצם שחטפתי וירוס לאחר ניתוח בעיניים מחמיר יותר את דרגתה.
האם עצם זה שחטפתי וירוס לאחר הניתוח עלול לשבש את תוצאות הניתוח?
האם ההילות והסינוורים עלולים להישאר גם לאחר היעלמות התסנינים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב ,
ד``ר אורי מלר02/08/2018אדנונוירוס עלול לגרום לעכירויות בקרנית או צלקות- גם לאחר ניתוח וגם ללא קשר לניתוח.
יש סיכוי שההילות והסינוורים ישארו אבל מירב הסיכויים שבשלב כלשהו זה יסתדר.
יש להמשיך מעקב רופא עיניים בקופ״ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?