מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפרדות זגוגית רואה 2 חוטים שחוריםדני12/08/2018
אני דני בן 30 מאז ומתמיד היו לי בעין ימין מידי פעם חוט קטן ואולי 3 נקודות שחורות ומעולם לא יחסתי לזה חשיבות כי לא הבחנתי בזה תמיד בשבוע האחרון אני רואה 2 חוטים שחורים המורכבים מנקודות בעיקר באור יום או בקיר לבן עכשיו לאחרונה התחלתי להישתמש בתוסף סידן אמורפי של density
2ויטמין d
3.משחה להעלמת צלקת בשם קלו קוט
4. שתי משחות לפטרייה ברגל 1 בשם emtrix והשנייה בשם mycoclear md
האם יש קשר לתרופות הנל לתופעה זאת כי כפי שציינתי התופעה תמיד הייתה אבל לא מורגשת כמו היום כי היום זה חוטים שחורים ממש המורכבים מנקודות וגם בעין שמאל נקודה קטנה
הייתי אצל רופא עיניים שבדק ואמר שהבדיקה תקינה אולי קצת לכלוך ואמר רק לעקוב שלא יהיה חורים ושזה נדיר מאוד אז שוב
1 האם זה קשור לתרופות
2האם זה עלול להחמיר
3.האם זה חולף או שאפשר להיתרגל לזה כמו שהייתי רגיל לכמות הקטנה שהייתה לי
4. בעין ימין יש לי קצת סינוור עם פס ממנורה בחושך האם זה קשור לעדשה שהרופא דחף לי לעין
אודה לך מאוד על מענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפרדות זגוגית רואה חוטים שחורים
ד``ר אורי מלר12/08/2018שלום רב
1) לא נראה שקשור
2) לא ניתן להתנבא. לפעמים זה יכול להחמיר
3)לפעמים זה חולף אבל לפעמים לא
4) לא נראה לי שזה קשור לעדשה. חוץ מזה רופא לא דוחף עדשות. הוא מרכיב עדשה למטרות רפואיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?