עדשות-דחוף ביותר!!!!!!!!!!!=>

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות-דחוף ביותר!!!!!!!!!!!=>
    א'
    08/08/2008

רכשתי מהאינטרנט עדשות צבעוניות,עכשיו אני בכלל לא מבינה בכול התכונות האלה של העדשות וכו',עכשיו הזמנתי עדשות בעוצמה -6.00 ואני חשבתי שזאת הראיה הכי טובה שיש,ואז חיפשתי באינטרנט על זה(אחרי ההזמנה,כמה שאני טיפשה!)הראיה שלי מצויינת,אבל שילמתי על זה כ"כ הרבה כסף ובאלי למות עכשיו!!!!!!!!!!! אני יכולה לשים את העדשות גם אם זה -6.00?למרות שהראיה שלי מצויינת?או?..........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות-דחוף ביותר!!!!!!!!!!!=>

הוספת תגובה

• לא'

ד``ר יורם שוחט
    10/08/2008

עדשות מגע הן גוף זר שמחדירים לעיניים, וזה מחייב ידע והקפדה על אמצעי זהירות למניעת פגיעה בעיניים או זיהום!!!

יש בארץ לא מעט אנשים שאיבדו עין, או שלראייתם נגרם נזק קשה ובלתי הפיך, עקב שמוש לא נכון בעדשות מגע או עקב אי הקפדה על כללי הזהירות!!!

אל תרכיבי לעולם עדשות מגע מבלי שנבדקת וקיבלת הדרכה מבעל מקצוע. ככלל, רצוי להמנע מהרכבת עדשות מגע מסיבות קוסמטית בלבד, כי מדובר בסיכון נטו (להבדיל מאלה שמרכיבים עדשות מגע כדי לראות).

(ורק לסיפוק סקרנותך: אם אדם שראייתו טובה ירכיב עדשות מספר 6 ראייתו תהיה גרועה ביותר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו