צריבה ,הפרשות אודם מאז האסטרואידם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה ,הפרשות אודם מאז האסטרואידם
    ארז
    31/08/2008

לפני חצי שנה קיבלתי שינוי בתרופה לבעיית האסמה שלי, רופאת המשפחה החליטה להחליף לי את התרופה לאסטרואידים האדום במקום הונטולין הקבוע שלי. לקחתי את התרופה שלושה חודשים, במהלך הזמן הזה התחלתי להרגיש לא טוב ,בדיעבד גיליתי שזה מהתרופה שלקחתי. מכיוון שאני אלרגי למוצרי חלב התרופה לא התאימה לי, כל התופעות לוואי שהיו רשומות על התרופה הזאת היו לי , עוד לפני שקראתי מה כתוב . התרופה הזאת עלולה לגרום לבעיות בעיניים, ובאמת מאז התחילו הבעיות בעיניי. מאז אני סובל מצריבה דלקות, אודם כאילו יש לי גוף זר בעין שמציק לי. עשיתי את כל הבדיקות שאפשר, שדה ראיה, תרבית, ועוד כל מיני בדיקות לשלול כל דבר חמור אפשרי, והכל בסדר ב"ה. קיבלתי חוות דעת שניה של רופא , והם אמרו לי שאין לי כלום . אפילו קיבלתי אנטיביוטיקה 1000 מ"ל כי היה לי דלקת בגרון, כך שאם הייתה לי איזו דלקת היא כבר מתה. אני מקבל טיפות ליובש בעיניים , כי מאז גילו לי יובש בעניים. למה בנוסף לכל זאת לאחר טיפולים שונים ,אני עדיין סובל מדלקות שלא עוזבות לי את העניים כבר חצי שנה ? והאם זה באמת יכול להיות מהתרופה שלא התאימה לי? מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    01/09/2008

מדובר כנראה בדלקת עיניים אלרגית שלט קשורה לתרופה. יש לפנות לרופא עיניים לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו