הסתגלות לעדשות מגע קשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתגלות לעדשות מגע קשות
    רון
    28/06/2007

אני בן 35
    התאמו לי RGP .אני מרכיב אותם כבר שלוש שבועות. אני חייב להסתגלי (אין לי ברירה) אני מאוד מודאג כי הם מאוד מגרדות לי בעניים (במיוחד השמאלית). אני משתמש בטיפות הרטבה ללא חומרים משמרים וזה מקטין קצת את החיכוך עם הקרנית. בסוף יום עבודה אני עייף מאוד בגלל שכל היום מגרדות לי העניים.
    1.יש אנשים שלא מסתגלים?
    2.תמיד יהיהו לי תחושות גירוד בעניים?
    3.האם ההסתגלות תלויה במספר הימים שאני ירכיב אותם? או שהתחושה מתיצבת לאחר זמן מסויים ואז יודעים עם האדם הסתגל?
    4. כאשר אני קורא ולא ממצמץ אני רואה מטושטש(בגלל תנועת העדשה בתוך העין) ואז אני צריך למצמץ שוב. האם התופעה הזאת תעלם או שאתרגל לזה עם הזמן?

בתודה רבה על העזרה האדיבה.
    רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסתגלות לעדשות מגע קשות

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ יובל לליטל

ד''ר יובל דומניץ
    29/06/2007

היום רוב ההתאמות של עדשות רכות אלא אם יש לך פתולוגיה בקרנית שמחייבת עדשות קשות. ההסתגלות לעדשות קשות קשה לעיתים ויש צורך במתאים מיומן. אם תרצה אתן לך שם. הגירוד בעיניים ייתכן ונובע מדלקת לחמיות יש צורך לפנות לרופא עיניים אולי יש אי סבילות לעדשות או זיהום וירלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו